10/1/13

Sortida de tardor: Parc del Montnegre i el Corredor.


VAM ANAR AL SANTUARI DEL MONEGRE I EL CORREDOR AMB L`ESCOLA, VAM ANAR 3R, 4T, 5E. MOLTA GENT VA FER UNA CAVANA HI ALTRA GENT  GUERRA DE PALS. VAM CAMINAR BASTANT TROS. ALGUNS ES VAN CANSAR MOLT. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ.

FEU ALGUN COMENTARI!!!



ARNAU.B ,GUILLEM

9 comentaris:

  1. Aquesta escurció va ser molt xula.Vam poder veure un bosc molt bonic!A mi m'ancantaria tornar a fer una escorció al bosc.



    Dalia

    ResponElimina
  2. Va ser molt xulo, ami lo que més em va agradar va ser les cavanes i la guerra de pals. David

    ResponElimina
    Respostes
    1. A MI LO QUE MES EM BA AGRADAR VA SER ESTAR ESTIRAT JAJAJAJA

      JOSEP

      Elimina
    2. a mi el que em va agradar mes va ser tirarme rodolant per la baixda que hi avia peró vaig acavar súper marejat



      abc

      Elimina
  3. va ser molt xulo tota la excursio i em va agradar molt. Les cabanes i la guerra de pals. vui tornar a fer la excursio!!! hugo

    ResponElimina
  4. Aquell dia va ser la BOOOOMBA!!
    amigues meves i jo vam jugar molt amb nens(tenien unes mansions increibles)de vegades es divertit jugar amb nens,aquella excursiò va ser lo maximo!!JAJAJA...

    ResponElimina
  5. va ser molt xulo fer la guerra de pals tambe el paissatge era vastant espectacular
    abc

    ResponElimina
  6. a mi ma agradat molt perqué em vaig fer una cabanya i me la ban destruir perque ara us esplicar que va passar era un mati...i anavam a el mont negre... i vam fer una excurció de 10000000000000 kilometres o ami mo va semblar...tambe a l'arrivar vam fer una cabanya am pals al prinsipi era fea la vem destrosar ai que no tinc modals... jo em dic Sergi i al del meu costat Guillem.Com nava dien... la vem destrusar i la vem fer una altra vegada aixi unes 4 o 5 vegades despres vam fer una gerra amb lequip contrari... vam matarlos o apallisar-los bam guanyar la victoria pero ens o van destrosar tot i jo vaig anar a matarlos i amb van ficar a la presó o carcel.

    ResponElimina